понедељак, 2. март 2015.

Selidbe sami ili agencija

Večita dilema je da li angažovati nekog drugog za usluge selidbe ili to obaviti sami. Da li je bolje preseljenje sa agencijom za selidbe ili ćete se jeftinije i bolje preseliti sami. Pazite ovako selidba je sama po sebi veliki problem bilo da se selite u Abu Dabi ili tu niz ulicu par metara dalje.
Sve stvari treba izneti iz jednog stana i preneti u drugi, tako da isto je, razdaljina još samo može igrati dodatnu cenu prevoza po kilometru. Ako se selite sami onda ćete sigurno proći jeftinije, ali da znate onda imate mnogo obaveza. Treba da obezbedite kutije za selidbe i materijal za zaštitu i pakovanje stvari. Ako imate lifrt u zgradi koji je upotrebljiv onda i možete sami da se preselite. Ako morate da demontirate namestaj da li ćete znati posle da ga sastavite.
Selibe samostalno imaju i svoje prednosti i mane, moraćete o mnogo stvari da vodite računa, ovako ako angažujete agenciju, stavite prst u uvo i pevate. Agencija za selidbe je dosta skuplja, ali nije uvek sve u novcu, tako da vaš stres i izguljene nerve ne može da nadoknadi ni jedna svota novca.

0 коментара:

Постави коментар