понедељак, 19. јун 2017.

Beograd selidbe

Kompanije koje nude usluge selidbe u Beogradu je veoma veliki. Njaveći broj njih su velike profesionalne firme opremljene sa velikim brojem različitih vozila. Oni nude kompletne usluge selidbe u Beogradu po principu ključ u ruke. Selidba po principu ključ u ruke je ta gde vi dobijate kompletno preseljen i namešten novi stan. Nema šta da se brinete. Ekipe iz agencije za selidbe dolaze da vas presele, spakovaće vaše stvari i žaštiti ih. Posebno će pažnju obratiti na zaštitu nameštaja. Sve će toi preneti, samo vi treba da im kažete kako i gde da postave i namesta vaše stvari i nameštaj u novom stanu. e to se zove selidba bez problema.

1 коментар:

 1. Selidbe Beograd ATS je najstarija,registrovana agencija ove vrste koja se preko 24 godine uspešno bavi uslugama selidbe i transporta na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva.Selidbe Beograd su nasa specijalnost.

  • Svojim dugogodišnjim poslovanjem i sa preko 14.000 odrađenih selidbi,stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata.Agencija je osnovana 01.05.1994 godine,a pre toga se od 1991. godine bavila ovim poslom kao registrovano preduzece.

  • Ukoliko su Vam potrebne selidbe stana ili kuće, selidbe poslovnog prostora ili kancelarije, kao i selidbe klavira, sefa ili vrednog stilskog nameštaja naši radnici će taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

  • Svesni smo svih okolnosti koje prate jedan ozbiljan posao kakave su selidbe i sve one stresne situacije koje ga prate.

  • Kvalitetna saradnja,sigurnost,efikasan savet i obostrano zadovoljstvo uspesnim poslom,podrazumeva da u potpunosti razumemo i uvazimo Vaše zahteve,što svakodnevo i činimo.

  → Nas imidž su jarko crveni kombinezoni sa belim slovima na leđima,sa ispisanim imenom i zaštitnim znakom agencije za selidbe.Oko struka vezujemo opasač jer nikad se ne zna,može da posluži prilikom nošenja težeg tereta.←

  ☎ 064/57-454-32 011/3192-401 011/3192-701
  http://www.ats-selidbe.rs/

  ОдговориИзбриши