уторак, 22. август 2017.

Agencija za selidbe Beograd selidbe

Planirate selidbu u Beogradu, između dosta dobrih agencija za selidbe, predložio bih vam da razmislite o još jednoj agenciji. Pouzdana i dobra agencija sa odličnim vozilima koja ima na raspolaganju, bez problema će sve vaše stvari da odveze sa lokacije A na lokaciju B u Beogradu.
Agencija za selidbe Beograd selidbe već duži niz godina radi u Beogradu i vrši preseljavanje svojih sugrađana bez ikakvih zamerki. Najčešće rade na preporuku, ali ako niste do sada čuli za njih, mi vam predlažemo da ih pozovete i saslušate njihov plan oko vaše selidbe.

Jedna od boljih agencija za selidbe Beograd selidbe. Kako oni oni kažu preselite se i budite zadovoljni.

3 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Selidbe Beograd ATS je najstarija,registrovana agencija ove vrste koja se preko 24 godine uspešno bavi uslugama selidbe i transporta na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva.Selidbe Beograd su nasa specijalnost.

    • Svojim dugogodišnjim poslovanjem i sa preko 14.000 odrađenih selidbi,stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata.Agencija je osnovana 01.05.1994 godine,a pre toga se od 1991. godine bavila ovim poslom kao registrovano preduzece.

    • Ukoliko su Vam potrebne selidbe stana ili kuće, selidbe poslovnog prostora ili kancelarije, kao i selidbe klavira, sefa ili vrednog stilskog nameštaja naši radnici će taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

    • Svesni smo svih okolnosti koje prate jedan ozbiljan posao kakave su selidbe i sve one stresne situacije koje ga prate.

    • Kvalitetna saradnja,sigurnost,efikasan savet i obostrano zadovoljstvo uspesnim poslom,podrazumeva da u potpunosti razumemo i uvazimo Vaše zahteve,što svakodnevo i činimo.

    → Nas imidž su jarko crveni kombinezoni sa belim slovima na leđima,sa ispisanim imenom i zaštitnim znakom agencije za selidbe.Oko struka vezujemo opasač jer nikad se ne zna,može da posluži prilikom nošenja težeg tereta.←

    ОдговориИзбриши